Személyre szabott étrendkészítés

Személyre szabott étrendkészítés

Az én módszerem alapvetően az, hogy bármit lehet enni, csak megfelelő alapanyagokból, és a megfelelő időben. Nincs koplalás, nincs éhezés. Ez egy életmódváltás, nem diéta.

4 hétre adok étrend javaslatot, mely nem minősül orvosi tanácsnak, az egészséges életmódra történő áttérést segíti. Konkrétan megadom a napi 5 étkezést receptekkel együtt (gyorsan elkészíthetőek). A köztes étkezésekre (tízórai, uzsonna) nem kell sok időt fordítani, mindig olyanok ezek az étkezések, hogy pár perc alatt el lehet őket fogyasztani.

Az alapanyagok szinte bárhol beszerezhetőek, pl.: Tesco, Spar, Auchan, Euro Family. A 4 hét alatt bármikor kérdezhetsz és én rövid időn belülválaszolok neked.

Az ár egységes, 4 heti étrend kapcsolattartással együtt 39.000 Ft.

A cél, hogy az első hónap végére számolgatás nélkül megtanuld, hogy milyen ételeket ehetsz és mikor. Ezt a rendszert alkalmazva, és az általam megadott alapelveket betartva tudod elérni a kívánt célt.

Az ár egységes, 4 heti étrend kapcsolattartással együtt 39.000 Ft.

Az étrendkészítés menete

1

Jelentkezés

Az űrlap kitöltésével vagy emailben tudod elküldeni a jelentkezésedet. Ha emailben jelentkezel, kérlek írd meg, hogy van-e valamilyen betegséged vagy ételallergiád. Az időpontokat a jelentkezés sorrendjében adom.

2

Tájékoztatás

Tájékoztatót küldök számodra, amiben minden részletes információt megadok az étrendkészítésről, azt is megírom, hogy pontosan melyik napra készül el az étrend. Ezután pedig várom a visszajelzésedet, hogy kéred-e.

3

Pénzügyi teljesítés

A visszajelzésed után elküldöm a számlaszámomat, melyre 48 órán belül kell megérkeznie az étrendkészítés díjának. Ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni, akkor erről küldök egy tájékoztatót.

4

Étrend készítése

Amint megérkezik az utalás, akkor küldöm a számlát és a kérdőívet, amit ki kellene töltened, hogy személyre szabott legyen az étrended.
Ezt követően az előre megbeszélt időpontban küldöm neked az étrendet.

Gyakori kérdések

Az étrend mennyi időre szól?

4 hétre, azaz 28 napra.

Mi lesz a 4 hét után?

A 4 hét elegendő arra, hogy megtanuld mikor, mit és mennyit ehetsz. Így, ha pontosan követed a 4 heti étrendet, utána már csak az alapelveket kell betartanod.

Számolgatnom kell a makrókat?

Nem, neked csak a recepteket kell követni.

Minden nap kell főzzek?

Ez attól függ, hogy mennyit szeretnél főzni. Ha nem okoz gondot a másnapos étel elfogyasztása, akkor úgy is tudom készíteni az étrendet, hogy csak kétnaponta kelljen főznöd.

Van-e kizáró ok a jelentkezésnél?

Kizáró ok a jelentkezésnél:

 • Hashimoto
 • Cukorbetegség
 • Chron-betegség
 • Vegetáriánus életmód
 • Hisztamin érzékenység
 • IR, PCOS
 • IBS
 • 18 év alatti életkor
 • Terhesség
 • Zabpehely/liszt nem fogyasztása
 • Édesítőszerek nem fogyasztása
 • Tojás intolerancia
 • Fruktóz intolerancia
 • Candida
 • Pszichés eredetű étkezési zavarok
 • Valamely szerv hiánya
 • Sütő hiánya
 • Zöldségek nem fogyasztása
 • Férfiaknak nem készítek étrendet
 • Külföldi bankszámláról nem tudok utalást fogadni
Kell speciális liszteket használnom?

Nem kell, nincs szükség speciális lisztekre. Minden alapanyag beszerezhető akár egy sima hipermarketben is.

Kell fehérjeport fogyasztanom az étrend során?

Nem kell. Sokkal fontosabb a megfelelő étkezés, mint a kiegészítők bevitele.

Mikorra készül el az étrend?

A jelentkezés utáni válasz emailben megírom neked a pontos időpontot, de általában 7-21 nap alatt. 

SZÉP kártyával tudok fizetni?

Igen, OTP, K&H és MKB SZÉP kártya szabadidő zsebből tudsz fizetni.

A Kormány 178/2021. (IV. 15.) Korm. rendeletével 2021. április 25-e és 2021. december 31-e közötti időszakra lehetővé tette a kártyabirtokosok számára, hogy bármelyik alszámláról kifizethessék SZÉP Kártyás költéseiket. Azaz, a SZÉP kártya mindegyik alszámlájáról lehetséges az étrendkészítés díját fizetni.

Muszáj képet küldenem magamról?

Nem muszáj, de fontos, hogy magadnak készíts, mert azon is nagyon jól nyomon lehet követni a válozást.

Életmódváltás

Sikertörténetek

Mónika 4 hónap múlva csaknem 20 kilóval volt könnyebb

„Több fogyókúrát kipróbáltam: szedtem gyógyszert, ittam shaket, fogyasztóteát. Duplája jött vissza annak, amit leadtam.”

Zsuzsanna ruhamérete XXL-ből 38-as lett

„A lakás több pontjára is elvittem a mérleget, hogy mindenhol ugyanannyit mutat-e vagy csak rosszul látok!? Elmondhatatlanul boldog voltam… „

24 kilót adott le Anikó

„Anyukám hagyományos magyar konyhát vezetett, a fehér kenyér mindig megtalálható volt nálunk, és gyakran a vacsora volt a fő étkezés, mivel akkor gyűlt össze a család.”

Zsófia eldöntötte: Ez így nem mehet tovább!

„Kislányként is duci voltam, de igazán a gimnáziumi évek alatt mutatkozott meg az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód hatása.”

25 kilót fogyott Ivett

„Fia betegsége miatt nem tudtak üdülni menni az elmúlt nyáron. Ebben az időszakban került a kezébe az újság, amiben az életmód-tanácsadóról olvasott.”

Jelentkezés személyre szabott étrend készítésére

Hogyan szeretnél fizetni?

Fontos! Amennyiben 24 órán belül nem kapsz választ a jelentkezésedre, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a mariann.eletmod@gmail.com email címen.

Szép kártya

Fizetés Szép kártyával

A Kormány 178/2021. (IV. 15.) Korm. rendeletével 2021. április 25-e és 2021. december 31-e közötti időszakra lehetővé tette a kártyabirtokosok számára, hogy bármelyik alszámláról kifizethessék SZÉP Kártyás költéseiket. Azaz, a SZÉP kártya mindegyik alszámlájáról lehetséges az étrendkészítés díját fizetni.